Το καινοτόμο οικοσύστημα της μόδας βρέθηκε για μία ημέρα στον χώρο των Industry Disruptors – Game Changers

Επιλεγμένοι εκπρόσωποι του δικτύου των Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Aristotle Loumis, CEO & Founder at Ellison Eyewear, στο πλαίσιο μιας κλειστής συνάντησης.

Ο Αμερικανός ειδικός, που φιλοξενήθηκε από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, καινοτομεί με ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο στο χώρο της μόδας και βρέθηκε την Τετάρτη 20/06 στο χώρο των ID – GC για μια διαφορετική συζήτηση με κύριο στόχο της την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων γύρω από τον ανερχόμενο χώρο της μόδας ως επιχειρηματική ευκαιρία.

Επιδραστικοί επιχειρηματίες, καινοτόμες startups, θεσμικοί φορείς αλλά και διαμορφωτές τάσεων από τον χώρο της μόδας, αποτέλεσαν την κλειστή αυτή ομάδα και έδωσαν την δική τους οπτική για το οικοσύστημα. Διαφορετικές απόψεις, έντονες συζητήσεις, πολύ networking αλλά πάνω από όλα μια πολύ ωραία ευκαιρία για όσους βρέθηκαν στο περιβάλλον αυτό και συνομίλησαν με έναν άνθρωπο, του οποίο το έργο αποτελεί διεθνές παράδειγμα καλής πρακτικής.

Ο Aristotle Loumis, με μια ανατρεπτική κι επιτυχημένη πορεία, ενέπνευσε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για την δική του εμπειρία και την εταιρεία που κατάφερε να χτίσει.

Αυτό που κρατάμε είναι πως ‘’Με συνηθισμένο ταλέντο αλλά ασυνήθιστη επιμονή, τα πάντα είναι εφικτά’’, Aristotle Loumis- CEO & Founder at Ellison Eyewear